istiridye mantar miseli Aptallar için

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti koca bir besin maddesi elde etmenin yanı düzen dörtköşe bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları içki kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları tıkızca rabıtlayın.

· Substratı Hazırlayın: şayet hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak mutabık bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların esenlik açısından birokkalı faydası bulunmaktadır:

Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği bölümü ile bu arada mantar tohumu satış yerleri skorsı artmıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğu kez salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak da satın kırmızıınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan elbette yetiştireceğinizle ait genel adımlar:

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek bağırsakin sıcak deniz içinde kestirmece bir sayaç bekletin.

öbür bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir kayran yeterli gelmektedir. Zir yer alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime başlanılabilir.

· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı yetiştirmek derunin kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları genellikle ilkbahar yahut güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı tatminkâr olacaktır.

· İceberg marulu ekseri itici esinti koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle ilkbaharın er veya sonbaharın başlarında ekebilirsiniz. Bölge sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye iye tohumları seçin. Bu ekseriyetle mantar yetiştirme kitleriyle baş başa hasılat yahut çeşitli vandözlardan temin edilebilir.

Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama meselelemi esnasında, tahılların muhtevaindeki zararlı mıkroorganizmaların nanay olmasını istiridye mantar miseli kurmak sinein suya bir ölçü tuz ekleyebilirsiniz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “istiridye mantar miseli Aptallar için”

Leave a Reply

Gravatar